Filter
Магистърски степени
Германия Weimar Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Weimar тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Ваймар е град, богат на историческа култура намерени в провинция Тюрингия. В него се намират 63 236 жители, обслужвани от три основни публични висши учебни заведения, предлагащи различни програми.

Магистратури Архитектурни проучвания Weimar. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Weimar директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Weimar

Степени
Място
Германия
Weimar
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Bauhaus-Universität Weimar

Европейските градски изследвания отговарят на процесите на динамична трансформация, които засягат градските пространства в началото на 21-ви век. ... [+]

Магистър по европейски градски изследвания (EUS)

Магистърската програма "Европейски градски проучвания" (EUS) разглежда актуалните предизвикателства на градовете в Европа. Тя е мотивирана от общия поглед върху значението на градовете за напредък в Европа. Градовете са място за конкретни решения на проблемите във всички области на ежедневието и място за поддържане на демокрацията. Поради това програмата на ЕСС обръща специално внимание на въпросите за социалното сближаване, градското жилищно настаняване, културното многообразие, устойчивото планиране и мобилността. Тя работи с разбиране за градско планиране, което съчетава компетенции от дисциплините на градското планиране, градската социология, градския дизайн, ландшафта и пространственото планиране. Той предоставя трансдисциплинарен и всеобхватен подход за изучаване на развитието на европейските градове.... [-]

Германия Weimar
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
4 семестри
Кампус
Научете повече на английски