TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Berlin тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

В източната част на Германия е Brandenburg, който е един от 16-те членки на ЕС в страната. Той има репутацията на опазването на природните околности и като защита на политиките за околната среда. Brandenburg има образователна система, която има реномирани университети и други висши учебни заведения.

Магистратури Архитектурни проучвания Berlin. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Berlin директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Berlin Filter

Магистър по Smart City Design

Macromedia University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 4 семестри Запитване на информация Германия Berlin + още 1

Магистърската програма в Smart City Design е разработена така, че да помогне на студентите да развият силно разбиране както на стратегическите, така и на оперативните аспекти на проектирането на интелигентни и устойчиви градове. Учебната програма съчетава широк преглед на дизайнерските теми със специализирани курсове и практически модули, предназначени да им дадат задълбочени познания за градските предизвикателства, подходящи инструменти и гъвкави методи на проектиране, като същевременно подхранват новаторско мислене и бизнес умения.