MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Ваймар тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Ваймар е град, богат на историческа култура намерени в провинция Тюрингия. В него се намират 63 236 жители, обслужвани от три основни публични висши учебни заведения, предлагащи различни програми.

Магистратури Архитектурни проучвания Ваймар. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Ваймар директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Ваймар Filter

Магистър по европейски градски изследвания (ЕС)

Bauhaus-Universität Weimar
Магистър
Окт. 2021
<
Редовно
<
4 семестри
15 May 2021
Английски
Кампус

Европейските градски изследвания отговарят на процесите на динамична трансформация, които засягат градските пространства в началото на 21-ви век. ...

Научете повече