TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Ho Chi Minh City тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Виетнам (Виетнам), официално на Социалистическа република Виетнам (Cong Hòa XA Хой Чу Nghia Виетнам) е дълга, тънка страна в Югоизточна Азия. Виетнам "е историята е един от война, колонизация и бунт. Присъствието на чужди университети се увеличава във Виетнам, които имат повече от 160 университета.

Ho Chi Minh City, на името на страната "е война лидер време, е един от най-големите и най-различни градове на Виетнам. Градът се превърна в значим център за образование и култура през последните години. Той е дом на някои от най-престижните колежи на Югоизточна Азия.

Магистратури Архитектурни проучвания Ho Chi Minh City. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Ho Chi Minh City директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Ho Chi Minh City Filter

майстор в устойчивото развитие на градската среда

Vietnamese-German University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Виетнам Ho Chi Minh City

Магистърската програма "Устойчиво градско развитие" (SUD) в виетнамски-германски университет (ВГУ) е интердисциплинарна програма, която обхваща темите в областта на планиране на трафика, управление и икономика, гражданско строителство, градско управление и планиране, екология и социална науки.