Filter
Магистърски степени
Виетнам Ho Chi Minh City Ho Chi Minh City Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Ho Chi Minh City тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Виетнам (Виетнам), официално на Социалистическа република Виетнам (Cong Hòa XA Хой Чу Nghia Виетнам) е дълга, тънка страна в Югоизточна Азия. Виетнам "е историята е един от война, колонизация и бунт. Присъствието на чужди университети се увеличава във Виетнам, които имат повече от 160 университета.

Ho Chi Minh City, на името на страната "е война лидер време, е един от най-големите и най-различни градове на Виетнам. Градът се превърна в значим център за образование и култура през последните години. Той е дом на някои от най-престижните колежи на Югоизточна Азия.

Магистратури Архитектурни проучвания Ho Chi Minh City. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Ho Chi Minh City директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Ho Chi Minh City

Степени
Място
Виетнам
Ho Chi Minh City
Ho Chi Minh City
Тип на обучение
Темпо на обучение
Vietnamese-German University

Магистърската програма "Устойчиво градско развитие" (SUD) в виетнамски-германски университет (ВГУ) е интердисциплинарна програма, която обхваща темите в областта на плани ... [+]

Магистър по устойчиво градоустройство

В сътрудничество с Университета по технологии в Дармщат, Германия

Магистърската програма "Устойчиво градско развитие" (SUD) в виетнамски-германски университет (ВГУ) е интердисциплинарна програма, която обхваща темите в областта на планиране на трафика, управление и икономика, гражданско строителство, градско управление и планиране, екология и социална науки.... [-]

Виетнам Ho Chi Minh City
Септември 2019
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски