Filter
Магистърски степени
Виетнам Ho Chi Minh City Ho Chi Minh City Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Ho Chi Minh City тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Виетнам предлага разнообразен разнообразие от зашеметяваща забележителности. Студентите могат да се насладят на естествената красота на страната, студентите, които пътуват до Виетнам ще бъдат очаровани от големите градове, пазари и магазини, които са за разлика от всичко на тази планета. University вход във Виетнам се основава на резултати, постигнати в приемния изпит.

Магистратури Архитектурни проучвания Ho Chi Minh City. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Ho Chi Minh City директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Ho Chi Minh City

Степени
Място
Виетнам
Ho Chi Minh City
Тип на обучение
Темпо на обучение
Vietnamese-German University

Магистърската програма "Устойчиво градско развитие" (SUD) в виетнамски-германски университет (ВГУ) е интердисциплинарна програма, която обхваща темите в областта на плани ... [+]

Магистър по устойчиво градоустройство

В сътрудничество с Университета по технологии в Дармщат, Германия

Магистърската програма "Устойчиво градско развитие" (SUD) в виетнамски-германски университет (ВГУ) е интердисциплинарна програма, която обхваща темите в областта на планиране на трафика, управление и икономика, гражданско строителство, градско управление и планиране, екология и социална науки.... [-]

Виетнам Ho Chi Minh City
Септември 2019
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски