Filter
Магистърски степени
Виетнам Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Архитектурни проучвания Виетнам - Научете за магистратури Виетнам тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Процесът на създаване на една добре направена сграда предполага много повече отколкото изграждане на четири стени. Знанията за архитектура са необходими, ако искате сградите да отговарят на предварителни пожелания и правни ръководни принципи.

Виетнам предлага разнообразен разнообразие от зашеметяваща забележителности. Студентите могат да се насладят на естествената красота на страната, студентите, които пътуват до Виетнам ще бъдат очаровани от големите градове, пазари и магазини, които са за разлика от всичко на тази планета. University вход във Виетнам се основава на резултати, постигнати в приемния изпит.

Магистратури по Архитектурни проучвания в Виетнам. Научете информация за магистратури по Архитектурни проучвания, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Виетнам

Vietnamese-German University

Магистърската програма "Устойчиво градско развитие" (SUD) в виетнамски-германски университет (ВГУ) е интердисциплинарна програма, която обхваща темите в областта на плани ... [+]

Магистър по устойчиво градоустройство

В сътрудничество с Университета по технологии в Дармщат, Германия

Магистърската програма "Устойчиво градско развитие" (SUD) в виетнамски-германски университет (ВГУ) е интердисциплинарна програма, която обхваща темите в областта на планиране на трафика, управление и икономика, гражданско строителство, градско управление и планиране, екология и социална науки.... [-]

Виетнам Сити Хошимин
Септември 2020
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски