TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Архитектурни проучвания Великобритания - Научете за магистратури Великобритания тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Процесът на създаване на една добре направена сграда предполага много повече отколкото изграждане на четири стени. Знанията за архитектура са необходими, ако искате сградите да отговарят на предварителни пожелания и правни ръководни принципи.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Магистратури по Архитектурни проучвания в Великобритания. Научете информация за магистратури по Архитектурни проучвания, контактирайте университетите директно.

16 резултата за Архитектурни проучвания, Великобритания Filter

март в архитектурното проектиране (международна)

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Глазгоу

Този двугодишен курс е за чуждестранни студенти, които търсят предизвикателна програма на обучение, която отговаря на Кралския институт на британските архитекти (RIBA) Част 2 образователни критерии. Курсът е успоредна на дипломата на март / Pg в Съвременен архитектурен дизайн. Той споделя една и съща учебна програма, така че ще се присъедини към учениците на този курс в една вълнуваща и предизвикателна среда.

Планиране на устойчивото развитие и адаптиране към MSc

Centre for Alternative Technology
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Machynlleth + още 2

MSc по устойчиво развитие и планиране на адаптацията (SAP) се фокусира върху макромащабни аспекти на областта

Магистри на устойчива архитектура

Centre for Alternative Technology
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Machynlleth

Магистър по устойчива архитектура от Университета в Източен Лондон, базиран в Graduate School of Environment в Центъра за алтернативни науки

MSc Устойчивост и адаптиране в изградената среда

Centre for Alternative Technology
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Machynlleth + още 2

MSc по устойчивост и адаптиране в изградената среда (SABE) се фокусира върху устойчивото строителство и околната среда

архитектура (ARB / Riba част 2 освобождаване), март

University of Greenwich
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Август 2020 Великобритания Лондон + още 1

Програмата март Architecture е за завършили архитектура с ARB / RIBA част 1, които желаят да получат освобождаване от ARB / RIBA част 2. Нашата цел е да подготви учениците за сложността на съвременната архитектурна практика чрез предоставяне на богата смесица от строго академично и професионално обучение.

Магистър по архитектура (магистър) (RIBA pt II)

University of Westminster
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Лондон

Главата (част 2) е утвърден и уважаван курс, предписан от ARB и утвърден от RIBA за освобождаване от втория етап на професионалното образование. Акцентът на курса е върху иновативния дизайн и разработването на грижовен и критичен подход към изучаването и практиката на архитектурата.

Проектиране и изграждане на архитектура на мачовете

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Нотингам

Този курс се фокусира върху ролята и приложението на материалите и технологиите в създаването на съвременна архитектура.

Устойчив градски дизайн

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Нотингам

Този курс се фокусира върху творческия дизайн на публичното пространство, градските райони и градовете, съчетаващ иновативен дизайн, проблеми на устойчивостта и най-новите изследвания.

Проектиране на магистрални архитектури

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Нотингам

Този курс се фокусира върху специализираните архитектурни знания и техниките и технологиите за напреднали дизайн.

Магистър по архитектура (MArch)

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Белфаст

Вълнуваща, творческа магистърска степен с акредитация от ARB и RIBA, за студенти с първа степен по архитектура, които желаят да преминат обучението си до финална квалификация като практикуващ архитект.

Магистър по архитектура

Manchester Metropolitan University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 години Септември 2020 Великобритания Манчестър + още 1

Магистърът по архитектура е оживена среда, ориентирана към студентите, където проектите за партньорско обучение, базирани на практиката изследвания и събития на живо свързват студенти, експертни академици, дизайнери и по-широки общности. По време на магистратурата по архитектура ще разработвате, разширявате и усъвършенствате вашите дизайнерски и теоретични умения, като същевременно създавате портфолио, което ще ви позволи да намерите работа във водеща архитектурна практика.

Магистър по ландшафтна архитектура

Manchester Metropolitan University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 години Септември 2020 Великобритания Манчестър + още 1

Магистърът по ландшафтна архитектура е професионална квалификация, акредитирана от Ландшафтен институт, която осигурява път към международно призната квалификация в бързорастяща, глобална професия. Той съчетава акцент върху индивидуалната практика и проучвателния, експериментален подход със силно професионално основание.

Архитектура

University of Dundee
Кампус Редовно обучение 5 години Запитване на информация Великобритания Dundee

Обучаваме находчиви и приспособими архитекти, които могат да отговорят творчески на изискванията на сложна и променяща се среда.

MRes Architecture

Royal College of Art
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Великобритания Лондон

На MREs RCA Pathway в училище по архитектура и предлага обучение по практика, ръководена и с практическа насоченост изследователски методи за критични изследвания на пространственото оформление, които допълват общите изкуствата и хуманитарните науки методи за научни изследвания, преподавани в целия колеж като част от MREs RCA . Разположена в Royal College of Art , водеща световна институция за изкуство и дизайн, програмата насърчава интердисциплинарни изследователски проекти в сътрудничество с други училища в рамките на RCA и външни партньори.

Магистър по архитектура

University of Lincoln
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 - 5 години Август 2020 Великобритания Линкълн + още 1

Тази професионална програма предлага гъвкавост за приспособяване на обучението ви в рамките, които отговарят на изискванията на Кралския институт на британските архитекти (RIBA) и Съвета за регистрация на архитекти (ARB).