MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Machynlleth тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Процесът на създаване на една добре направена сграда предполага много повече отколкото изграждане на четири стени. Знанията за архитектура са необходими, ако искате сградите да отговарят на предварителни пожелания и правни ръководни принципи.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Магистратури Архитектурни проучвания Machynlleth. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Machynlleth директно тук!

3 резултата за Архитектурни проучвания, Machynlleth Filter

MSc Устойчивост и адаптиране в изградената среда

Centre for Alternative Technology
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус
Онлайн обучение

MSc по устойчивост и адаптиране в изградената среда (SABE) се фокусира върху устойчивото строителство и околната среда ...

Научете повече

Магистри на устойчива архитектура

Centre for Alternative Technology
Магистър
<
Редовно
<
2 години
Кампус

Магистър по устойчива архитектура от Университета в Източен Лондон, базиран в Graduate School of Environment в Центъра за алтернативни науки ...

Научете повече

Планиране на устойчивото развитие и адаптиране към MSc

Centre for Alternative Technology
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
Кампус
Онлайн обучение

MSc по устойчиво развитие и планиране на адаптацията (SAP) се фокусира върху макромащабни аспекти на областта ...

Научете повече