MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектурни проучвания етажерка за ноти тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Кентърбъри е исторически град катедрала, а името означава "Кент хора " и крепостта ". Това е дом на четири университета и няколко други висши учебни заведения, които обхващат 25% от възрастното население на Кентърбъри.

Магистратури Архитектурни проучвания етажерка за ноти. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в етажерка за ноти директно тук!

2 резултата за Архитектурни проучвания, етажерка за ноти Filter

Магистърска степен по архитектура

University for the Creative Arts
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
Английски
Кампус

Нашият курс по магистърска степен по архитектура ви позволява да развиете индивидуален подход към пространствения дизайн в рамките на стимулираща, креативна и подкрепяща среда ...

Научете повече

MA архитектура (ARB / RIBA част 2)

University for the Creative Arts
Магистър
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Подчертавайки дизайна като изследователска практика, нашият магистърски курс ви предизвиква да използвате своите интердисциплинарни умения и знания за разработване на ефективн ...

Научете повече