Filter
Магистърски степени
Република България Pernik Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Pernik тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

България висшето образование предлага на студентите обучение заем, както и други финансово храна, докато обучение във висшите учебни заведения. След един студент завършва своето обучение, той или тя може да се присъедини към корпоративния свят с уменията, придобити от висшето образование.

Магистратури Архитектурни проучвания Pernik. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Pernik директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Pernik

Степени
Място
Република България
Pernik
Тип на обучение
Темпо на обучение
European Polytechnical University

Образованието има за цел да осигури специализирано обучение в областта на обновяването, реконструкцията и модернизацията на сградите и съоръженията. Тази цел се постига ч ... [+]

Образованието има за цел да осигури специализирано обучение в областта на обновяването, реконструкцията и модернизацията на сградите и съоръженията. Тази цел се постига чрез разширяване и обогатяване на теоретичните знания в подготовката на студентите, което ще позволи реализацията на завършилите в широк спектър от дейности в областта на строителството.

Инженерите, получили магистърска степен в тази област, придобиват знания и умения за решаване на структурни и технологични въпроси, свързани с обновяването на сгради и съоръжения, включително анализиране на техническата документация, подбор на подходящи материали и системи, изпълнение на различни операции в строителния процес, свързан с обновяването на сгради и съоръжения, икономически познания и управленски умения в строителната практика.... [-]

Република България Pernik
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски