Filter
Магистърски степени
Република България Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Архитектурни проучвания Република България - Научете за магистратури Република България тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

България висшето образование предлага на студентите обучение заем, както и други финансово храна, докато обучение във висшите учебни заведения. След един студент завършва своето обучение, той или тя може да се присъедини към корпоративния свят с уменията, придобити от висшето образование.

Магистратури по Архитектурни проучвания в Република България. Научете информация за магистратури по Архитектурни проучвания, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Република България

Степени
Място
Република България
Тип на обучение
Темпо на обучение
European Polytechnical University

Образованието има за цел да осигури специализирано обучение в областта на обновяването, реконструкцията и модернизацията на сградите и съоръженията. Тази цел се постига ч ... [+]

Образованието има за цел да осигури специализирано обучение в областта на обновяването, реконструкцията и модернизацията на сградите и съоръженията. Тази цел се постига чрез разширяване и обогатяване на теоретичните знания в подготовката на студентите, което ще позволи реализацията на завършилите в широк спектър от дейности в областта на строителството.

Инженерите, получили магистърска степен в тази област, придобиват знания и умения за решаване на структурни и технологични въпроси, свързани с обновяването на сгради и съоръжения, включително анализиране на техническата документация, подбор на подходящи материали и системи, изпълнение на различни операции в строителния процес, свързан с обновяването на сгради и съоръжения, икономически познания и управленски умения в строителната практика.... [-]

Република България Перник
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски