TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Walloon Region тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Магистратури Архитектурни проучвания Walloon Region. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Walloon Region директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Walloon Region Filter

Master en architecture

University of Mons
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Белгия Mons

L'architecture se situe aux croisements de différentes disciplines comme les arts et les techniques de construction, les sciences humaines et les sciences exactes.