TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Mons тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Магистратури Архитектурни проучвания Mons. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Mons директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Mons Filter

Master en architecture

University of Mons
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Белгия Mons

L'architecture se situe aux croisements de différentes disciplines comme les arts et les techniques de construction, les sciences humaines et les sciences exactes.