TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Flanders тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Процесът на създаване на една добре направена сграда предполага много повече отколкото изграждане на четири стени. Знанията за архитектура са необходими, ако искате сградите да отговарят на предварителни пожелания и правни ръководни принципи.

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Магистратури Архитектурни проучвания Flanders. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Flanders директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Flanders Filter

господар на вътрешна архитектура

Hasselt University
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Белгия Hasselt Diepenbeek + още 1

Факултетът по архитектура и изкуство приветства заявленията за иновативна международна магистърска програма по интериорна архитектура със силен акцент върху адаптивното повторно използване.