TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Victoria тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Процесът на създаване на една добре направена сграда предполага много повече отколкото изграждане на четири стени. Знанията за архитектура са необходими, ако искате сградите да отговарят на предварителни пожелания и правни ръководни принципи.

Австралия има седем от топ 100 висше учебно заведение в света! Австралия седи над харесва на Германия, Холандия и Япония, пускането на осмо място в Universitas 2012 U21 класиране на националните системи за висше образование.

Магистратури Архитектурни проучвания Victoria. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Victoria директно тук!

2 резултата за Архитектурни проучвания, Victoria Filter

Магистър по ландшафтна архитектура

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Австралия Melbourne

Станете лидер и новатор в практиката на ландшафтната архитектура с този награден курс.

Магистър по архитектура

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Австралия Melbourne

Със силен фокус върху изследванията, насочени към идеи, Master of Architecture на RMIT ще ви помогне да разработите изискано разбиране за архитектурата, като същевременно ви предостави разнообразен набор от усъвършенствани умения и учебен опит.