Filter
Магистърски степени
Австралия Victoria Victoria Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Victoria тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Процесът на създаване на една добре направена сграда предполага много повече отколкото изграждане на четири стени. Знанията за архитектура са необходими, ако искате сградите да отговарят на предварителни пожелания и правни ръководни принципи.

Австралия има седем от топ 100 висше учебно заведение в света! Австралия седи над харесва на Германия, Холандия и Япония, пускането на осмо място в Universitas 2012 U21 класиране на националните системи за висше образование.

Магистратури Архитектурни проучвания Victoria. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Victoria директно тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Архитектурни проучвания, Victoria

Степени
Място
Австралия
Victoria
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Станете лидер и новатор в практиката на ландшафтната архитектура с този награден курс. ... [+]

Преглед

Ландшафтната архитектура е дизайнерска дисциплина, която работи в редица творчески идеи, живи системи, физически материали и бъдещи възможности. Става дума за представяне, разследване и предлагане на по-добри начини на живот в един сложен и бързо променящ се свят.

RMIT предлага отлично професионално образование, магистърската програма по ландшафтна архитектура е акредитирана от Австралийския институт по ландшафтни архитекти (AILA). Програмата е призната като инструмент от световна класа за насърчаване на дизайнерското знание, критичното мислене и застъпничеството в дизайна чрез иновативно преподаване и изследване.... [-]

Австралия Melbourne
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Със силен фокус върху изследванията, насочени към идеи, Master of Architecture на RMIT ще ви помогне да разработите изискано разбиране за архитектурата, като същевременно ... [+]

Преглед

RMIT Architecture има международна репутация за отлични постижения в областта на дизайна и води както в Австралия, така и в чужбина, като произвежда студенти, които са иноватори по дизайн.

Със силен фокус върху изследванията, насочени към идеи, Master of Architecture на RMIT ще ви помогне да разработите изискано разбиране за архитектурата, като същевременно ви предостави разнообразен набор от усъвършенствани умения и учебен опит.... [-]

Австралия Melbourne
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски