TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания South Australia тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Архитектурата е комплексна област както за проектиране, така и за изграждане на сгради. Тя включва работа с технологии, материали и специфичните черти на околната среда, чрез което се спазват стандартите и нормативните изисквания при извършване на строителни работи.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Магистратури Архитектурни проучвания South Australia. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в South Australia директно тук!

2 резултата за Архитектурни проучвания, South Australia Filter

Магистър по дизайн (вътрешна архитектура)

University of South Australia
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Февруари 2020 Австралия Adelaide + още 1

Чрез изучаването на магистърска степен по дизайн (Интериорна архитектура) ще развиете задълбочено и всеобхватно разбиране на принципите и практиките за проектиране и поддържане на интериорни среди, които са екологични и социално адаптивни.

Магистър по архитектура DMAE

University of South Australia
Кампус Редовно обучение 2 години Февруари 2020 Австралия Adelaide

Специализирате в области от интерес, които ви интересуват, като дистанционно изграждане, устойчивост, градски дизайн, опазване и дигитална среда, както и придобиване на практически опит с тази съсредоточена и акредитирана магистърска степен.