TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Rydalmere тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Магистратури Архитектурни проучвания Rydalmere. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Rydalmere директно тук!

1 резултата за Архитектурни проучвания, Rydalmere Filter

господар на градското управление и планиране

Western Sydney University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Януари 2020 Австралия Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + още 7

Майсторът на управление на градската среда и планиране има за цел да ви осигури стипендия, умения и знания, за да управлява успешно все по-сложна градска свят на планетата.