TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектурни проучвания Queensland тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Магистратури Архитектурни проучвания Queensland. Научете цялата информация за магистратури Архитектурни проучвания, контактирайте университетите в Queensland директно тук!

3 резултата за Архитектурни проучвания, Queensland Filter

господар на устойчива околна среда и планиране (професионална)

Bond University
Кампус Редовно обучение 92 седмици Януари 2020 Австралия Robina

Майсторът на устойчива околна среда и планиране програма (Professional) се фокусира върху управлението на околната среда, както и Urban Design & планиране.

майстор на устойчива околна среда и планиране

Bond University
Кампус Редовно обучение 72 седмици Януари 2020 Австралия Robina

Тази програма предвижда две специализации: управление на околната среда или Urban Design и планиране.

Магистър по архитектура

Bond University
Кампус Редовно обучение 72 седмици Януари 2020 Австралия Robina

Учителят по архитектура в Abedian училище по архитектура е проектирана да се развие зараждащата архитектурен професионалистът да бъде безстрашен при проектирането им способност, както и да притежава увереност да промени света и местообитанията на бъдещето чрез творческите си умения за проектиране, въображение визия , стратегическо мислене и технически умения.