Filter
Магистърски степени
Канада Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Архитектурен анализ Канада - Научете за магистратури Канада тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

Магистратури по Архитектурен анализ в Канада. Научете информация за магистратури по Архитектурен анализ, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурен анализ, Канада

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Магистърът по инженерно лидерство (MEL) във висококачествени сгради е предназначен за инженери и архитекти, които искат да направят разлика в строителния сектор. ... [+]

* Системата за кандидатстване се отваря на 1 януари 2020 г.

Магистърът по инженерно лидерство (MEL) във висококачествени сгради е предназначен за инженери и архитекти, които искат да направят разлика в строителния сектор. Завършилите тази програма ще имат технически и лидерски умения за подобряване на енергийната ефективност на съществуващите сгради и проектиране на интегрирани високоефективни енергийни системи за нови сгради.... [-]

Канада Ванкувър
Февруари 2021
Английски
Редовно обучение
12 месеца
Кампус
Научете повече на английски