MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Архитектура Държавен колеж тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

University Park е вътрешно предградие на Далас Тексас. Градът е преди всичко колеж град известен с религиозната си, бизнеса и програми инженерно образование.

Магистратури Архитектура Държавен колеж. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Държавен колеж директно тук!

1 резултата за Архитектура, Държавен колеж Filter

Март. в архитектурата

The Pennsylvania State University Penn State College of Arts and Architecture
Магистър
Септ. 2021
Английски
Кампус

Професионалният M.Arch. степен подготвя студентите да станат лидери в професията архитектура. Студентите се записват в двугодишна основна учебна програма, фокусирана върху тех ...

Научете повече