Filter
Магистърски степени
Шри Ланка Colombo Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Colombo тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Въпреки че има много възможности за висше образование в Шри Ланка, добра сделка от жителите не се откажете да участвате в тези институции. Въпреки, че международният натиск е помогнал на някой в ​​развитието, университетски предложения често се посреща със съпротива от местните жители.

Коломбо е пристанището града и е столица на Шри Ланка. Това е оживен търговски район с над 700 000 жители. Colombo има няколко висши учебни заведения най-много от тях са колежите.

Магистратури Архитектура Colombo. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Colombo директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Colombo

Степени
Място
Шри Ланка
Colombo
Тип на обучение
Темпо на обучение
Hindustan University

Курсът има за цел насърчаването на архитектите, които са добре запознати с миналото, са наясно с последните новости и интелектуално обоснован, за да възприемат архитектур ... [+]

Курсът има за цел насърчаването на архитектите, които са добре запознати с миналото, са наясно с последните новости и интелектуално обоснован, за да възприемат архитектура и дизайн за настоящето и бъдещето. Курсът ще се развива изследователска култура, където учениците се насърчават да се научат чрез експериментиране и разбират архитектура в разнообразен културен и екологичен контекст.... [-]

Шри Ланка Colombo
Юли 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски