Filter
Магистърски степени
Швеция Stockholm Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Stockholm тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Като най-големият град в Швеция, Стокхолм има над 1,3 милиона души в градска зона. Градът се състои от няколко острова и е столицата на Швеция. Стокхолм има над 10 университети и колежи.

Магистратури Архитектура Stockholm. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Stockholm директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Stockholm

Степени
Място
Швеция
Stockholm
Тип на обучение
Темпо на обучение
KTH Royal Institute of Technology

Общата цел е да се осигури индивидуално развитие и цялостно разбиране на областта и сродните области на знанието. ... [+]

Общата цел е да се осигури индивидуално развитие и цялостно разбиране на областта и сродните области на знанието.

Нашата мисия е да образова квалифицирани консултанти и лидери с капацитет за разработване на архитектурната среда по отношение на проект, технология, икономика, качество, естетика и дългосрочна устойчивост.

Кариера

Справяне с предизвикателствата, свързани с устойчивото развитие, като същевременно се развива градски ландшафт и сгради, които предлагат качество на живот и богати възможности за бизнес, призовава за иновативни архитектурни стратегии, нови технологии и икономически и социални инициативи на политиката. Студентите ще напуснат от специалност добре подготвени да влязат на работното място с разнообразни умения, улесняващи успешна кариера.... [-]

Швеция Stockholm
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски