Filter
Магистърски степени
Чехия South Moravian Region Brno Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Brno тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Този град е произвел известни хора; основател на генетиката Грегъри Мендел има университет кръстен на него. Въпреки това, в града има, че все още предизвикателство, и това е стремеж чрез своите институции за висше образование, за производството на други Mendels, които могат да имат отражение за Общността.

Магистратури Архитектура Brno. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Brno директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Brno

Степени
Място
Чехия
South Moravian Region
Brno
Тип на обучение
Темпо на обучение
Brno University of Technology

Подготовка на дипломиран архитект, за да стане творчески експерт в целия комплекс от професията си, който е в състояние да се справи с проектирането и управленските задач ... [+]

Архитектура и градски дизайн

Съкращение: ARCHURB

Ниво на курса: магистърска степен

Факултет: Архитектурен факултет

Академична година: 2019/2020

Заглавие: Ing. арх.

Наградена квалификация: Ing. арх. в областта "Архитектура и градски дизайн"

Ниво на квалификация: магистър (2-ри цикъл)

Специфични изисквания за прием: Условието за прием е придобиване на бакалавърска степен.... [-]

Чехия Brno
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски