TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура Liberec Region тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Магистратури Архитектура Liberec Region. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Liberec Region директно тук!

1 резултата за Архитектура, Liberec Region Filter

Магистър по архитектура и градски дизайн

Technical University of Liberec
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Чехия Liberec

Завършил е архитект с разнообразно обучение по архитектурен дизайн, интериор и градоустройство. Обучението завършва с окончателния държавен изпит, част от които са изпити в историята на изкуството и архитектурата, поддържащи структури, строителство и дисертационна защита.