Filter
Магистърски степени
Чехия Liberec Region Liberec Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Liberec тук!

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Магистратури Архитектура Liberec. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Liberec директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Liberec

Степени
Място
Чехия
Liberec Region
Liberec
Тип на обучение
Темпо на обучение
Technical University of Liberec

Завършил е архитект с разнообразно обучение по архитектурен дизайн, интериор и градоустройство. Обучението завършва с окончателния държавен изпит, част от които са изпити ... [+]

Магистър по архитектура и градски дизайн

Завършил е архитект с разнообразно обучение по архитектурен дизайн, интериор и градоустройство. Обучението завършва с окончателния държавен изпит, част от които са изпити в историята на изкуството и архитектурата, поддържащи структури, строителство и дисертационна защита.

Ключови фактиФАКУЛТЕТ: Факултет по изкуствата и архитектуратаЕЗИК НА ПРЕПОДАВАНЕ: английскиПРАВО НА УЧАСТИЕ:Бакалавър в съответната област - признат в Чешката републикаМотивационно писмо на английски езикУмения за владеене на английски език (най-малко ниво B1, не се изисква официално удостоверение)Практика в архитектурно студио (в идеалния случай 140 работни дни в работа / стаж на пълно работно време) - потвърждение от работното мястоИнтервю (може би се води онлайн след предварително споразумение, получено от Факултета по изкуство и архитектура).ПортфолиоЛице за контакт: zdenka.zednickova@tul.czСРОК: 2 годиниТАКСА / АКАДЕМИЧНА ГОДИНА: 5000 USDТАКСА ЗА ЗАЯВКА: 2000 CZK / USD 100 (заявление), CZK 3000 (заявление за признаване на диплома)Стипендия: Еразъм стипендия за мобилност.СРОК ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ: 31 март 2019 г. (за академична година 2019/20)Студентска атестация... [-]
Чехия Liberec
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски