Filter
Магистърски степени
Чехия Liberec Region Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Liberec Region тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Магистратури Архитектура Liberec Region. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Liberec Region директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Liberec Region

Technical University of Liberec

Завършил е архитект с разнообразно обучение по архитектурен дизайн, интериор и градоустройство. Обучението завършва с окончателния държавен изпит, част от които са изпити ... [+]

Магистър по архитектура и градски дизайн

Завършил е архитект с разнообразно обучение по архитектурен дизайн, интериор и градоустройство. Обучението завършва с окончателния държавен изпит, част от които са изпити в историята на изкуството и архитектурата, поддържащи структури, строителство и дисертационна защита.

Ключови фактиФАКУЛТЕТ: Факултет по изкуствата и архитектуратаЕЗИК НА ПРЕПОДАВАНЕ: английскиПРАВО НА УЧАСТИЕ:Бакалавър в съответната област - признат в Чешката републикаМотивационно писмо на английски езикУмения за владеене на английски език (най-малко ниво B1, не се изисква официално удостоверение)Практика в архитектурно студио (в идеалния случай 140 работни дни в работа / стаж на пълно работно време) - потвърждение от работното мястоИнтервю (може би се води онлайн след предварително споразумение, получено от Факултета по изкуство и архитектура).ПортфолиоЛице за контакт: zdenka.zednickova@tul.czСРОК: 2 годиниТАКСА / АКАДЕМИЧНА ГОДИНА: 5000 USDТАКСА ЗА ЗАЯВКА: 2000 CZK / USD 100 (заявление), CZK 3000 (заявление за признаване на диплома)Стипендия: Еразъм стипендия за мобилност.СРОК ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ: 31 март 2019 г. (за академична година 2019/20)Студентска атестация... [-]
Чехия Liberec
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски