TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура Izmir тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Турция, официално Република Турция, е трансконтинентална държава, разположена най-вече от Анадола в Западна Азия и Източна Тракия в Югоизточна Европа. Много турски университети (публични и частни), които участват в общоевропейските програми за обмен на студенти (Сократ, Еразъм, и други подобни). Някои имат и споразумения с трети европейски университети, също.

Измир има около четири милиона граждани и е дом на девет различни университети. Това е също така, когато третата САЩ Space Camp в света се намира. Това означава, че можете да научите практически нищо там, включително и това как да бъде астронавт.

Магистратури Архитектура Izmir. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Izmir директно тук!

2 резултата за Архитектура, Izmir Filter

Магистър по архитектура (март) в вътрешна архитектура

Yasar University
Кампус Редовно обучение 1.5 - 2 години Запитване на информация Турция Izmir

Магистърската програма на вътрешна архитектура предлага на студентите опит в интериорния оформление и дизайн. Програмата има за цел да предостави интериорни архитекти с възможност за създаване на естетически, функционални и устойчиви решения, използвайки високото им ниво на професионални знания и на базата на солиден опит в дизайна.

Магистър по архитектура (март) в областта на архитектурата

Yasar University
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Турция Izmir

Подобно на Министерството на вътрешните работи Design, Департамента по архитектура принадлежи към Факултета по строителство и архитектура. Въпреки някои различия, голяма част от учебната програма в тези два отдела следват подобна