Filter
Магистърски степени
Турция Izmir Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Izmir тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Турция, официално Република Турция, е трансконтинентална държава, разположена най-вече от Анадола в Западна Азия и Източна Тракия в Югоизточна Европа. Много турски университети (публични и частни), които участват в общоевропейските програми за обмен на студенти (Сократ, Еразъм, и други подобни). Някои имат и споразумения с трети европейски университети, също.

Измир има около четири милиона граждани и е дом на девет различни университети. Това е също така, когато третата САЩ Space Camp в света се намира. Това означава, че можете да научите практически нищо там, включително и това как да бъде астронавт.

Магистратури Архитектура Izmir. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Izmir директно тук!

Научете повече Свиване

2 резултата за Архитектура, Izmir

Други възможности в тази научна област:
Yasar University

Магистърската програма на вътрешна архитектура предлага на студентите опит в интериорния оформление и дизайн. Програмата има за цел да предостави интериорни архитекти с в ... [+]

Магистърската програма на вътрешна архитектура предлага на студентите опит в интериорния оформление и дизайн.

Програмата има за цел да предостави интериорни архитекти с възможност за създаване на естетически, функционални и устойчиви решения, използвайки високото им ниво на професионални знания и на базата на солиден опит в дизайна.

Архитектура изисква студентите да развият своите "творчески умения". Това също изисква учениците да развиват своята културна среда. Студентите, следователно ще бъдат помолени да участват в различни културни дейности и развиват своите предприемачески капацитет. Всички усилия ще бъдат похарчени, за да се направи образованието си колоритен един.... [-]

Турция Izmir
Запитване на информация
Редовно обучение
1.5 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Yasar University

Подобно на Министерството на вътрешните работи Design, Департамента по архитектура принадлежи към Факултета по строителство и архитектура. Въпреки някои различия, голяма ... [+]

Подобно на Министерството на вътрешните работи Design, Департамента по архитектура принадлежи към Факултета по строителство и архитектура. Въпреки някои различия, голяма част от учебната програма в тези два отдела следват подобни линии, които вече работят в паралел. Това е така не само защото двете дисциплини са близки роднини на всеки друг, но и защото тя улеснява прехвърлянето на студенти от една дисциплина с друг, ако те желаят да направят това.... [-]

Турция Izmir
Запитване на информация
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски