MASTERSTUDIES

Магистратури Архитектура Саудитска Арабия - Научете за магистратури Саудитска Арабия тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Саудитска Арабия, официално известен като Кралство Саудитска Арабия, е най-голямата арабска държава в Западна Азия по суша, а на вторият по големина в арабския свят. Саудитска Арабия се сервира от авиокомпанията национален Saudi Arabian Airlines, често наричан от арабски името му Saudia.

Магистратури по Архитектура в Саудитска Арабия. Научете информация за магистратури по Архитектура, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Архитектура, Саудитска Арабия Filter

Магистър по архитектура

جامعة دار الحكمة
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
English (UK)
Кампус

Магистър по архитектура в جامعة دار الحكمة - جامعة دار الحكمة две години. Програмата ще разшири обхвата на архитектурните проучвания за своите служители, ще повиши тяхната ака ...

Научете повече