MASTERSTUDIES

Магистратури Архитектура Румъния - Научете за магистратури Румъния тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Румъния е държава, разположена на кръстовището на Централна и Югоизточна Европа, граничи с Черно море. Първи в Румъния е лесно от почти всички части на света, поради своята позиция, както и факта, че тя се обслужва от множество видове транспорт и фирми. Румънските университети предлагат голям избор от бакалавърски, магистърски и докторски програми в румънски, английски, френски и немски език.

Магистратури по Архитектура в Румъния. Научете информация за магистратури по Архитектура, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Архитектура, Румъния Filter

Интегрирана степен (бакалавър и магистър) в архитектурата

Politehnica University Timisoara
Магистър
<
Редовно
<
6 години
румънски
Кампус

С 6-годишен период на обучение, интегрираната бакалавърска и магистърска степен по архитектура предлага цялостен поглед върху сложните параметри, които определят архитектурнат ...

Научете повече

интегриран бакалавър и магистър в областта на архитектурата

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
Магистър
<
Редовно
<
6 години
Кампус

Това Architecture Program е пряк потомък на първата румънска висше училище по архитектура, основана през 1892 година. ...

Научете повече