TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура Timișoara тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Румънски университетски квалификации високо оценена и призната в Европа и извън нея, най-ниските такси за обучение и живот на разходите в Европа. Румънците имат древна и богата история, особено в столицата Букурещ със своите 2 милиона души. Международните студенти, желаещи да учат в Румъния могат да подадат молба или в Министерството на образованието и науката или от избрания румънски университета, за да се получи Писмо за приемане.

Намира се на изток от Урал е Румъния Тимишоара град. Той има малко над 1 милион жители. Тимишоара е един от главните промишлени центрове в Румъния. Той има над дузина университети.

Магистратури Архитектура Timișoara. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Timișoara директно тук!

1 резултата за Архитектура, Timișoara Filter

Интегрирана степен (бакалавър и магистър) в архитектурата

Politehnica University Timisoara
Кампус Редовно обучение 6 години Запитване на информация Румъния Timișoara

С 6-годишен период на обучение, интегрираната бакалавърска и магистърска степен по архитектура предлага цялостен поглед върху сложните параметри, които определят архитектурната практика. По време на 12-те семестъра студентите получават теоретични, естетически и технологични познания както в областта на архитектурата, така и в градоустройствения дизайн, както и от свързаните и допълващи области на изобразителното изкуство, хуманитарните науки, инженерството и технологиите, които осигуряват адекватни познания, На бъдещите клиенти.