TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура Bucharest тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Румъния е държава, разположена на кръстовището на Централна и Югоизточна Европа, граничи с Черно море. Първи в Румъния е лесно от почти всички части на света, поради своята позиция, както и факта, че тя се обслужва от множество видове транспорт и фирми. Румънските университети предлагат голям избор от бакалавърски, магистърски и докторски програми в румънски, английски, френски и немски език.

Букурещ е столица на Румъния и е културен, финансов и индустриален център на страната. Букурещ е и най-големият град в Румъния, като над 3 милиона жители. Той има 34 кампуса 16 от тях са държавни университети.

Магистратури Архитектура Bucharest. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Bucharest директно тук!

1 резултата за Архитектура, Bucharest Filter

интегриран бакалавър и магистър в областта на архитектурата

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
Кампус Редовно обучение 6 години Запитване на информация Румъния Bucharest

Това Architecture Program е пряк потомък на първата румънска висше училище по архитектура, основана през 1892 година.