Filter
Магистърски степени
Португалия Porto Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Porto тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Португалия, официално Португалската република, е държава, разположена в Югозападна Европа на Иберийския полуостров. Португалия е на 900 години, и въпреки че има сравнително малка площ, тя изигра решаваща роля в световната история. Universidade DO Porto е най-популярната от чужденци, които се състоят от 11 процента чуждестранните студенти.

Порто е вторият най-гъсто населен град в Португалия след Лисабон, с население от около 1,3 милиона души. В университета в Порто е най-университет в Португалия, която служи за студенти от цяла Европа и света като цяло. Има много други технически колежи в Porto също.

Магистратури Архитектура Porto. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Porto директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Porto

Степени
Място
Португалия
Porto
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Universidade Lusófona do Porto

Планът на Интегриран магистър курс на обучение в архитектурата от University португалоезичния пристанище следва препоръките на Устава на образованието в архитектурата на ... [+]

The План магистър курс на обучение в архитектурата от португалоезичния Университета в Порто следва препоръките на Хартата на образованието в архитектурата на домейн, съвместна програма на МСА (харта за архитектурното образование) и ЮНЕСКО.

Учителят по архитектура се ръководи от високо взаимодействие между практика и обучение, чрез: - основан изследвания в практиката на проекта; - Методи на строителство, както и свързаните с тях дисциплини; - За проекта като синтез на знанията, придобити и като централен елемент на архитект обучение.... [-]

Португалия Porto
Октомври 2019
Portuguese (Portugal)
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски