Filter
Магистърски степени
Португалия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Архитектура Португалия - Научете за магистратури Португалия тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Португалия е една от най-топлите европейски страни. Университетът програми са много достъпни. Всъщност Португалия е една от най-ниските разходи за живот на студентите. Насладете се на големите плажове в Алгарве или старите крила на историята в столицата Лисабон.

Магистратури по Архитектура в Португалия. Научете информация за магистратури по Архитектура, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Португалия

Други възможности в тази научна област:
Universidade Lusófona do Porto

Планът на Интегриран магистър курс на обучение в архитектурата от University португалоезичния пристанище следва препоръките на Устава на образованието в архитектурата на ... [+]

The План магистър курс на обучение в архитектурата от португалоезичния Университета в Порто следва препоръките на Хартата на образованието в архитектурата на домейн, съвместна програма на МСА (харта за архитектурното образование) и ЮНЕСКО.

Учителят по архитектура се ръководи от високо взаимодействие между практика и обучение, чрез: - основан изследвания в практиката на проекта; - Методи на строителство, както и свързаните с тях дисциплини; - За проекта като синтез на знанията, придобити и като централен елемент на архитект обучение.... [-]

Португалия Porto
Октомври 2019
Portuguese (Portugal)
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски