Filter
Магистърски степени
Оман Muscat Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Muscat тук!

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Оман, официално се нарича Султаната на Оман, е арабска държава в Югозападна Азия, на югоизточния бряг на Арабския полуостров. Той има стратегически важна позиция в устието на Персийския залив.

Държавата, която е официално призован като Султанат Оман, е арабска държава, разположена в югозападната част на Азия. Образователният сектор е с високо ниво на грамотност. Оман има водещите институти на света като султан Кабус университет, Dhofar университет и Университета на Nizwa.

Магистратури Архитектура Muscat. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Muscat директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Muscat

Степени
Място
Оман
Muscat
Тип на обучение
Темпо на обучение
Hindustan University

Курсът има за цел насърчаването на архитектите, които са добре запознати с миналото, са наясно с последните новости и интелектуално обоснован, за да възприемат архитектур ... [+]

Курсът има за цел насърчаването на архитектите, които са добре запознати с миналото, са наясно с последните новости и интелектуално обоснован, за да възприемат архитектура и дизайн за настоящето и бъдещето. Курсът ще се развива изследователска култура, където учениците се насърчават да се научат чрез експериментиране и разбират архитектура в разнообразен културен и екологичен контекст.... [-]

Оман Muscat
Юли 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски