MASTERSTUDIES

Магистратури Архитектура Мексико - Научете за магистратури Мексико тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Магистратури по Архитектура в Мексико. Научете информация за магистратури по Архитектура, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Архитектура, Мексико Filter

Магистър по архитектура

Universidad de Sonora
Магистър
<
Редовно
<
2 години
испански
Кампус

Обща цел: Да обучи персонала от най-високо академично и професионално ниво в областта на архитектурата с компетенции за провеждане на изследвания с интердисциплинарна интеграц ...

Научете повече

Майстор на процеси и графичен израз в градско-архитектурната проекция

University of Guadalajara
Магистър
Юли 2021
Spanish (Mexican)
Кампус

Магистърската степен по процеси и графичен израз в градско-архитектурната проекция е академична програма, базирана в Университетския център за изкуство, архитектура и дизайн ( ...

Научете повече