Filter
Магистърски степени
Мексико Sonora Hermosillo Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Архитектура Hermosillo тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Столицата и основен икономически център на държавата и региона, Hermosilio е 16-ти по големина град в Мексико. Климатът е благоприятен за туризъм. Централната университетска се нарича Университет на Ермосильо и има няколко отдела изследователски труд в съответните области.

Магистратури Архитектура Hermosillo. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Hermosillo директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Hermosillo

Степени
Място
Мексико
Sonora
Hermosillo
Тип на обучение
Темпо на обучение
Universidad de Sonora

Обща цел: Да обучи персонала от най-високо академично и професионално ниво в областта на архитектурата с компетенции за провеждане на изследвания с интердисциплинарна инт ... [+]

.

Име на програмата: магистър по архитектура Ключ DGP: Нормален период за завършване: 4 семестъра Кредити: 104 Степен, която дава: магистър по архитектура Кампус, където се предлага: Ермосильо

Описание на програматаОбща цел

Обучение на персонала от най-високо академично и професионално ниво в областта на архитектурата с компетенции за провеждане на изследвания с интердисциплинарна интеграция, обхващаща екологични, социални и икономически области за решаване на проблеми от национален и глобален интерес от гледна точка на устойчивото обитаване и устойчив.... [-]

Мексико Hermosillo
Август 2019
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски