TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Архитектура Канада - Научете за магистратури Канада тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Магистратури по Архитектура в Канада. Научете информация за магистратури по Архитектура, контактирайте университетите директно.

3 резултата за Архитектура, Канада Filter

Магистър по архитектура и магистър по ландшафтна архитектура

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Канада Ванкувър

Опцията с двойна степен е четиригодишна програма, която да преследва Магистър по архитектура и магистър по ландшафтна архитектура в същото време. Двойната степен е сертифицирана както от Канадския архитектурен съвет за сертифициране, така и от канадското общество на ландшафтните архитекти. Програмата с двойна степен хармонизира архитектурния дизайн с екологичното съзнание, за да създаде всеобхватно разбиране за изградената и естествена среда.

Магистър по специалности по архитектура

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Канада Ванкувър

Магистърът по напреднали изследвания в архитектурата (MASA) е пост-професионална изследователска степен, предлагана в двугодишна учебна програма. Студентите работят в независими проекти или проучвания в сътрудничество с преподаватели, ангажирани с определени изследователски теми.

Магистър по архитектура

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Канада Ванкувър

Магистърската програма по магистърска степен по архитектура (MArch) предлага акредитирана тригодишна учебна програма. Този професионален курс на обучение е изключително взискателен, като голяма част от учебната програма се нуждае от курсова работа. Дизайнерските студия са интегрирани с курсове по архитектурна история и теория, технически и материални системи, дизайн и медии и представителство. В рамките на тази предизвикателна програма са възможни възможности за развиване на индивидуална идентичност и специални умения чрез избора на специални студия за дизайн на тема, задълбочено обвързване с избираеми предмети и особено чрез изпълнение на Дипломирания проект.