TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура British Columbia тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Магистратури Архитектура British Columbia. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в British Columbia директно тук!

3 резултата за Архитектура, British Columbia Filter

Магистър по архитектура и магистър по ландшафтна архитектура

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Канада Vancouver

Опцията с двойна степен е четиригодишна програма, която да преследва Магистър по архитектура и магистър по ландшафтна архитектура в същото време. Двойната степен е сертифицирана както от Канадския архитектурен съвет за сертифициране, така и от канадското общество на ландшафтните архитекти. Програмата с двойна степен хармонизира архитектурния дизайн с екологичното съзнание, за да създаде всеобхватно разбиране за изградената и естествена среда.

Магистър по специалности по архитектура

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Канада Vancouver

Магистърът по напреднали изследвания в архитектурата (MASA) е пост-професионална изследователска степен, предлагана в двугодишна учебна програма. Студентите работят в независими проекти или проучвания в сътрудничество с преподаватели, ангажирани с определени изследователски теми.

Магистър по архитектура

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Канада Vancouver

Магистърската програма по магистърска степен по архитектура (MArch) предлага акредитирана тригодишна учебна програма. Този професионален курс на обучение е изключително взискателен, като голяма част от учебната програма се нуждае от курсова работа. Дизайнерските студия са интегрирани с курсове по архитектурна история и теория, технически и материални системи, дизайн и медии и представителство. В рамките на тази предизвикателна програма са възможни възможности за развиване на индивидуална идентичност и специални умения чрез избора на специални студия за дизайн на тема, задълбочено обвързване с избираеми предмети и особено чрез изпълнение на Дипломирания проект.