TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура Vancouver тук!

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

British Columbia е дом на стотици висши учебни заведения, където ученици от Канада и цял свят да се присъединят към постигане на диплома или сертификати степен. Частни колежи за професионално развитие и институти също се използва за предлагане на по-високи образователни услуги на гражданите в региона днес.

Магистратури Архитектура Vancouver. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Vancouver директно тук!

3 резултата за Архитектура, Vancouver Filter

Магистър по архитектура и магистър по ландшафтна архитектура

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Канада Vancouver

Опцията с двойна степен е четиригодишна програма, която да преследва Магистър по архитектура и магистър по ландшафтна архитектура в същото време. Двойната степен е сертифицирана както от Канадския архитектурен съвет за сертифициране, така и от канадското общество на ландшафтните архитекти. Програмата с двойна степен хармонизира архитектурния дизайн с екологичното съзнание, за да създаде всеобхватно разбиране за изградената и естествена среда.

Магистър по специалности по архитектура

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2019 Канада Vancouver

Магистърът по напреднали изследвания в архитектурата (MASA) е пост-професионална изследователска степен, предлагана в двугодишна учебна програма. Студентите работят в независими проекти или проучвания в сътрудничество с преподаватели, ангажирани с определени изследователски теми.

Магистър по архитектура

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Канада Vancouver

Магистърската програма по магистърска степен по архитектура (MArch) предлага акредитирана тригодишна учебна програма. Този професионален курс на обучение е изключително взискателен, като голяма част от учебната програма се нуждае от курсова работа. Дизайнерските студия са интегрирани с курсове по архитектурна история и теория, технически и материални системи, дизайн и медии и представителство. В рамките на тази предизвикателна програма са възможни възможности за развиване на индивидуална идентичност и специални умения чрез избора на специални студия за дизайн на тема, задълбочено обвързване с избираеми предмети и особено чрез изпълнение на Дипломирания проект.