MASTERSTUDIES

Магистратури Архитектура Казахстан - Научете за магистратури Казахстан тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Република Казахстан е страна, е Централна Азия. Това е най-големият излаз страна. Образователната система е универсална и задължителна. Той е разделен на три фази, а именно: първични форми (1-4), основните общи (форми 5-9), и висшето образование (форми 10-11 или 12).

Магистратури по Архитектура в Казахстан. Научете информация за магистратури по Архитектура, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Архитектура, Казахстан Filter

Архитектура и строителство

Central-Asian University
Магистър
Септ. 2021
Английски
Руски

Създаден през 1997 г. в Алмати. Основател, президент и първи ректор на университета е доктор по философия, професор Алиев Жуматай Алиевич. ...

Научете повече

Дизайн

S. Seifullin Kazakh Agro Technical University
Магистър по изкуствата (MA)
Септ. 2021
<
Редовно
казахски
Кампус

Целта на образователната програма „Дизайн“ е да развие личностните качества на учениците, формирането на общокултурни, професионални и професионални компетенции, развитието на ...

Научете повече