TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура Irbid тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Тя е официално известен като Хашемитско кралство Йордания. Jordan се намира в Азия. A двугодишен цикъл на предучилищното, 10 години затвор за основния, задължително образование и до средно за 2 години е образователната система се уважава тук. След това седнете за Tawjihi.

Магистратури Архитектура Irbid. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Irbid директно тук!

1 резултата за Архитектура, Irbid Filter

магистър по архитектура

Jordan University of Science and Technology
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Йордания Irbid

Магистърската степен по архитектура е издавана от Факултета за следдипломно обучение в Йордания университет за наука и технологии (точно).