TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Архитектура Италия - Научете за магистратури Италия тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Магистратури по Архитектура в Италия. Научете информация за магистратури по Архитектура, контактирайте университетите директно.

7 резултата за Архитектура, Италия Filter

ReADs - магистър по архитектура и дизайн на дребно за социални и търговски цели

IUAV University of Architecture in Venice, Italy
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Италия Венеция

ReADs е програма за следдипломно специализиране на ниво 1 за нови завършили и професионалисти, които искат да придобият основните умения за зачеване и проектиране на пространства, архитектури и опит за търговски и социални места.

майстор в областта на архитектурата-възстановителни

Mediterranea University of Reggio Calabria
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Италия Реджо Калабрия

Курсът на обучение втория цикъл (магистърска степен) в архитектурата-Възстановяване задълбочава учебни елементи от 1-ви цикъл специалността в Архитектурно науката, давайки да завършилите високо ниво на технически познания и задълбочено историческо-критична база, от съществено значение, за да се справят с изключително важни професионални теми свързани с историческото наследство на различни нива: от една сграда до ...

магистър по архитектура

Mediterranea University of Reggio Calabria
Кампус Редовно обучение 5 години Октомври 2019 Италия Реджо Калабрия

Министерството на архитектурата "dArTe" предлага петгодишна програма (LM - 4), водещ до степен магистър по архитектура. Този курс е ограничен влизане с около 150 студенти всяка година (за влизане на петгодишна програма студентите трябва да преминат успешно изпит). Министерството също така предлага независими изследвания, водещи до степен магистър на 1-ви и 2-ро ниво ...

Магистър по международна архитектура

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Кампус Редовно обучение 1 година Октомври 2019 Италия Флоренция

Висококачествената архитектура винаги съдържа препратка към историческата и съвременна глобална архитектура. Италия е най-доброто място за изследване на произхода на архитектурата и в същото време наблюдение на авангардния дизайн в новите творби на удивителни архитекти от световна класа.

Магистър по "архитектура - интериорен дизайн и за автономията" на английски език с Окан университет в Истанбул / Турция

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Италия Санта Мария Капуа Ветере Турция Истанбул + още 2

В рамките на програмата двугодишно проучване в "Architettura_Progettazione на вътрешните работи и на автономия" на английски език, магистър в клас LM-4 Архитектура и архитектурен инженеринг, Департамента по архитектура и Промишлен дизайн "Луиджи Vanvitelli" (NUTS ) е подписала два международни споразумения за създаването на две двойни титли, една през 2015 г. и още през 2016.

магистърска степен по архитектура - интериорен дизайн и за автономия

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Италия Aversa Санта Мария Капуа Ветере + още 1

Курсът представлява съответния курс по английски език на курса на обучение второ ниво в Architettura - Progettazione дели lnterni д за I'Autonomia, и се предлага като част от инициативите за международна промоция в съответствие с министерско постановление 50/2010, който дава възможност да се създадат съответните курсове по английски език

Магистър по архитектура

University of Parma
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Италия Парма

Магистърската степен по архитектура съчетава теоретичния задълбочен анализ на някои подготвителни предмети за професионалната дейност със строго техническо проектиране.