TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура Venice тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Един от най-красивите градове на Италия, Венеция е известна с доброто си време и туризъм. Въпреки това, много хора не са наясно с висококачествена система на образование на университетите, като например Ca 'Foscari University на Венеция и Венеция International University.

Магистратури Архитектура Venice. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Venice директно тук!

1 резултата за Архитектура, Venice Filter

ReADs - магистър по архитектура и дизайн на дребно за социални и търговски цели

IUAV University of Architecture in Venice, Italy
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Италия Venice

ReADs е програма за следдипломно специализиране на ниво 1 за нови завършили и професионалисти, които искат да придобият основните умения за зачеване и проектиране на пространства, архитектури и опит за търговски и социални места.