TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура Florence тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Флоренция е един от най-гъсто населен град на Италия. Това място е известно със своите художествени институции. Освен това, институции като Florence университет по изкуствата са посветени на предоставяне на качествени изкуство базирано обучение. Тези учебни заведения се съсредоточи върху над всички оформяне на студентите.

Магистратури Архитектура Florence. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Florence директно тук!

1 резултата за Архитектура, Florence Filter

Магистър по международна архитектура

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Кампус Редовно обучение 1 година Октомври 2019 Италия Florence

Висококачествената архитектура винаги съдържа препратка към историческата и съвременна глобална архитектура. Италия е най-доброто място за изследване на произхода на архитектурата и в същото време наблюдение на авангардния дизайн в новите творби на удивителни архитекти от световна класа.