Търси тук за Online магистърска степен по бизнес администрация Италия

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Италия

Архитектура

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Програмите по архитектура подготвят студентите да проектират жилища и сгради за частни клиенти и корпорации. Студентите могат да научат как да използват различни компютърни програми за да създават функционално пространство. Освен това те се научават професионално да сътрудничат с клиенти и в работни екипи.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Италия. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Италия!

Научете повече

майстор в виртуална архитектура

Quasar Design University in Rome
Campus Задочна/вечерна форма 1 - 1  March 2019 Италия Rome

Учителят в Virtual архитектура, която се провежда от 1999 г. и непрекъснато се актуализира в съответствие с методите и софтуер, който най-добре отговаря на нуждите на визуализация и проверка, изготвя оператори в областта на архитектурното (архитекти, дизайнери, инженери, геодезисти и сродни на тях специалисти ) за визуализиране на проекти в 3D графики, изработване на най-подходящия метод за изпълнение за всеки тип проект и с помощта на CAD 2D и 3D програми и пост-продукция и анимационни техники. Крайният продукт е особено сложна и, в зависимост от това намерение, постига общо фотореализъм. [+]

Магистър по Virtual Архитектура

Учителят в Virtual архитектура, която се провежда от 1999 г. и непрекъснато се актуализира в съответствие с методите и софтуер, който най-добре отговаря на нуждите на визуализация и проверка, изготвя оператори в областта на архитектурното (архитекти, дизайнери, инженери, геодезисти и сродни на тях специалисти ) за визуализиране на проекти в 3D графики, изработване на най-подходящия метод за изпълнение за всеки тип проект и с помощта на CAD 2D и 3D програми и пост-продукция и анимационни техники. Крайният продукт е особено сложна и, в зависимост от това намерение, постига общо фотореализъм.... [-]