TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Архитектура Испания - Научете за магистратури Испания тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Магистратури по Архитектура в Испания. Научете информация за магистратури по Архитектура, контактирайте университетите директно.

13 резултата за Архитектура, Испания Filter

магистърска степен по архитектура и интериорен дизайн онлайн

MADIN USAL
Онлайн обучение Задочно обучение 10 месеца Септември 2020 Испания Саламанка

Учителят иска да стане възможност за обучение, за да се осигури наскоро завършили първия контакт с професионалния свят, професионалисти кратък опит възможност на специализация и високо квалифицирани специалисти възможност да преоткрие себе си, актуализиране и допълване на техните знания.

магистърска степен по архитектура и интериорен дизайн

MADIN USAL
Кампус Задочно обучение 8 месеца Септември 2020 Испания Саламанка

Учителят иска да стане възможност за обучение, за да се осигури наскоро завършили първия контакт с професионалния свят, професионалисти кратък опит възможност на специализация и високо квалифицирани специалисти възможност да преоткрие себе си, актуализиране и допълване на техните знания.

Онлайн магистър по уеб дизайн

LaBasad - Barcelona School of Arts & Design
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Барселона Испания онлайн + още 1

С магистърска степен по Уеб дизайн, в уеб средата се придобива специфично обучение по графичен дизайн. По време на магистърската програма студентът ще може да разбере архитектурата на сайта, използваемостта и стратегията на мултимедийния проект чрез дизайна на своя графичен интерфейс.

Майстор на модните фючърси: интелигентни скинове и технология за носене

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 9 месеца Запитване на информация Испания Мадрид

Цифрови инструменти и интерактивно поведение за работа и създаване на меки повърхности и текстил.

Магистър по проекти за архитектура и урбанизъм

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 21 - 2 месеца Септември 2020 Испания Барселона

Магистърът по проекти за архитектура и урбанизъм е насочен към професионалисти с интерес да участват чрез интегриране на екипи за разработка, администрация и управление на проекти на Urban Architectural проекти.

Магистър по архитектурен възстановяване

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Испания А Коруня

Степен на Учителя в Архитектурно рехабилитация е официално годишни проучвания с продължителност на цикъла с цел да се осигури обучение на високо ниво в областта на контрол и намеса във вградената наследство.

Магистър по архитектура

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Испания А Коруня

квалификационен титла за упражняване на регулираната професия архитект, които трябва да присъстват в степен по архитектурознание.

магистърска степен по градски дизайн, архитектурни и мобилност пространства

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Ноември 2019 Испания Барселона

Тази програма е предназначена да се развиват лидерски умения и дизайн на градските пространства. Програмата поставя специален акцент върху устойчивостта и изграждане интердициплинарен визия за постигане на всеобхватно и ecologizante познаване на архитектурната среда.

Магистър по вътрешна архитектура, интериорен дизайн и декорация (собствено заглавие UDIMA)

Insenia Design School Madrid
Кампус Задочно обучение 1 година Февруари 2020 Испания Мадридска общност

Под страхотния лозунг: "Ние не сме като другите. Нашите различия ни обогатяват", Insenia Design School Madrid и Insenia Design School Madrid университет на дистанционния университет (UDIMA) отварят вратите си за всички, които се занимават с вътрешна архитектура и декорация.

Магистър по приложна биоконструкция и екоархитектура

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 1 година Запитване на информация Испания Жирона

Като се има предвид успехът, постигнат досега в предишни издания и с потребностите, открити в нашето общество, за да се реабилитира настоящото местообитание за постигане на добри нива на ефективност, устойчивост и здраве, трябва да поддържаме това интензивно и практическо обучение с тясна връзка с компании и професионалисти на сектора за биоконструкция, както и с Националния институт по баубиология, който си сътрудничи с учители и разпространение.

Магистър по напреднала архитектура

Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC
Кампус Редовно обучение 9 - 18 месеца Септември 2020 Испания Барселона

В Барселона IAAC предлага международна магистърска програма по напреднала архитектура (MAA). MAA е ориентирана към архитекти, инженери и дизайнери от всички краища на света, желаещи да си представят бъдещето на нашите градове и общества и се ангажират да я изграждат в настоящето.

Магистърска степен по архитектура

University of Navarra
Кампус Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Памплона Мадрид + още 1

MUA обучава архитектите, от които се нуждае настоящият пазар. Магистърска степен по архитектура, която включва обучение в бизнеса, знания по управление на проекти и завършване на задължителни професионални практики. Магистърската степен по архитектура от Universidad de Navarra е магистърска степен, която позволява практикуването на професията архитект в Испания в професионална среда, в която, заедно с баланса между техническото и творческото обучение, високо ниво на интеграция на знания и капацитет за иновации и управление.

Магистърска степен по управление на архитектура и дизайн

International University of Catalonia
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Испания Барселона + още 1

Магистърската степен по управление на архитектурата и дизайна се стреми да гарантира, че ще можете да придадете отличителна стойност на професията си чрез бизнес ноу-хау. Това знание ще укрепи възможностите ви да разширите бизнеса си и да увеличите шансовете си да се присъедините към водещите компании във вашия сектор, които се нуждаят от професионалисти с технически познания и многостранен, иновативен и стратегически бизнес ум.