TopMagistraturi.com

Научете за магистратури Архитектура Madrid тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Магистратури Архитектура Madrid. Научете цялата информация за магистратури Архитектура, контактирайте университетите в Madrid директно тук!

3 резултата за Архитектура, Madrid Filter

Магистър по глобален дизайн - интериорен дизайн и архитектура

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura
Кампус Редовно обучение 700 часове Запитване на информация Испания Madrid

Магистър по архитектура и интериорен дизайн на Dmad в Мадрид е оптималното обучение за тези, които искат да бъдат професионалисти в интериорния дизайн. Увереността в тази пълна програма за обучение е такава, че студентът има гарантирана практика или предварителна работа в дизайнерското студио Dmad, което му позволява да прилага в реални проекти знанията, придобити в Master.

Майстор на модните фючърси: интелигентни скинове и технология за носене

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 9 месеца Октомври 2019 Испания Madrid

Цифрови инструменти и интерактивно поведение за работа и създаване на меки повърхности и текстил.

Магистърска степен по архитектура

University of Navarra
Кампус Редовно обучение 12 месеца Септември 2019 Испания Pamplona Madrid + още 1

MUA обучава архитектите, от които се нуждае настоящият пазар. Магистърска степен по архитектура, която включва обучение в бизнеса, знания по управление на проекти и завършване на задължителни професионални практики. Магистърската степен по архитектура от Universidad de Navarra е магистърска степен, която позволява практикуването на професията архитект в Испания в професионална среда, в която, заедно с баланса между техническото и творческото обучение, високо ниво на интеграция на знания и капацитет за иновации и управление.